Despre Mine

Meltinjewels

,,Crearea de bijuterii contemporane prezintă felul în care văd lumea și tot ceea ce mă înconjoară. Arta îmi oferă posibilitatea de a mă exprima liber, lăsându-mi imaginația să preia controlul absolut.

Creațiile mele asemeni artei contemporane, nu au un singur obiectiv sau punct de vedere, ele reflectă lumea de astăzi fiind caracterizate prin diversitatea formei, a finisajului și a tematicii alese.

Inspirația mea vine din lumea diversă în care trăim, imperfectă însă frumoasă, detaliile ce ne înconjoară, din natura care ne oferă cel mai mare arsenal de texturi, din sentimente și trăiri, posibilitatea de creare a bijuteriilor fiind nelimitată.”

Ofera-i un cadou unicat

Cele mai frumoase surprize vin cu o poveste. Ofera-i persoanei dragi din viata ta un cadou cu adevarat special, pe care sa il poarte mereu ca pe povestea unei bijuterii unicat Meltinjewels.

Fiecare bijuterie din colectie are o semnificatie deosebita si este lucrata exclusiv manual din argint sau bronz si poate fi placata cu aur de 18k. Fie ca vrei sa faci cadou unei femei de zi de nastere, aniversare sau doar vrei sa iti arati aprecierea bijuteriile handmade sunt mereu o alegere potrivita.

Inspiratia mea vine din lumea diversa in care traim, imperfecta insa frumoasa, detaliile ce ne inconjoara, din natura care ne ofera cel mai mare arsenal de texturi, din sentimente si trairi, posibilitatea de creare a bijuteriilor fiind nelimitata.

Daca iti doresti sa oferi un cadou personalizat contacteaza-ma si impreuna vom crea bijuteria perfecta pentru persoana speciala din viata ta. Astfel, povestea mea va deveni povestea ta si a celui care o poarta.

Cu drag,

Anca

cadouri-meltinjewels
Shopping Cart

Abonati-va la newsletter si veti beneficia de 10% discount la prima achizitie!

Acest discount nu se se cumuleaza cu alte reduceri existente!
Call Now Button