Despre Mine

Meltinjewels

,,Crearea de bijuterii contemporane prezintă felul în care văd lumea și tot ceea ce mă înconjoară. Arta îmi oferă posibilitatea de a mă exprima liber, lăsându-mi imaginația să preia controlul absolut.

Creațiile mele asemeni artei contemporane, nu au un singur obiectiv sau punct de vedere, ele reflectă lumea de astăzi fiind caracterizate prin diversitatea formei, a finisajului și a tematicii alese.

Inspirația mea vine din lumea diversă în care trăim, imperfectă însă frumoasă, detaliile ce ne înconjoară, din natura care ne oferă cel mai mare arsenal de texturi, din sentimente și trăiri, posibilitatea de creare a bijuteriilor fiind nelimitată.”

Meltinjewels

Brand-ul Meltinjewels este un brand de bijuterie contemporana, creat de Anca Nanau in anul 2021, in Bucuresti din pasiunea acesteia pentru bijuteriile unicat dar si din nevoia ei de exprimare artistica a propriilor sentimente si trairi, de interpretare a lumii diverse in care traim.

Principala tehnica de lucru aleasa de designer pentru realizarea bijuteriilor este cea de wax carving pentru ca iti permite gesturi cursive, texturi spectaculoase, materiale de lucru maleabile si intuitive, si cata percizie sau premeditare doresti sa incluzi intr-un proiect.

Designer-ul isi propune prin bijuteriile create sa inspire cat mai multe femei care ii poarta creatiile sa se simta unice, deosebite si puternice.

universul-meltinjewels
Shopping Cart

Abonati-va la newsletter si veti beneficia de 10% discount la prima achizitie!

Acest discount nu se se cumuleaza cu alte reduceri existente!
Call Now Button